13 oktober 2022

Dag van het TALENT behouden

Op donderdag 13 oktober organiseert West-Brabant werkt met Talent, de dag van het TALENT behouden. Na het succesvolle evenement in juni, kijken we nu verder naar het behouden van arbeidsmarkt talent voor bedrijven. Welke rol speelt het onderwijs daarbij? En wat zijn kansrijke projecten uit de praktijk. De dag van het TALENT Behouden vindt plaats van 10.00 tot 13.00 uur, in het Care Innovation Center West-Brabant te Roosendaal.

Op deze dag brengen we organisaties samen die betrokken zijn bij projecten rondom talent behouden. Je krijgt hier de gelegenheid om de verschillende projectleiders en samenwerkende organisaties (overheid, onderwijs en bedrijfsleven) te ontmoeten, inspiratie op te doen en kennis te delen. Wat ging er goed, wat kan er beter en wat is er nodig voor succesvolle samenwerking en talentbehoud in de toekomst. 

Programma

Het definitieve programma volgt in september.

Aanmelden

Via onderstaande button kun je je aanmelden voor het evenement. Meer informatie over West-Brabant werkt met Talent vind je op de website. Mocht je nog vragen hebben over dit evenement, dan helpen Eva Jeremiasse of Monika Rouw je graag verder. Hun gegevens vind je onderaan deze pagina.

Aanmelden

Datum

Donderdag, 13 oktober, 2022
10:00 - 13:00.

Locatie

Care Innovation Center West-Brabant, Roosendaal

Contactpersoon

Eva Jeremiasse

projectadviseur West-Brabant werkt met Talent
Regionaal Werkbedrijf West-Brabant

Monika Rouw - van Tatenhove

Adviseur Arbeidsmarkt | projectleider West-Brabant werkt met Talent

Ook interessant voor u

27
sep.
ArbeidsmarktEconomieMobiliteitRuimte

Contactambtenarendag West-Brabant

BekijkBekijk evenement
05
okt.
ArbeidsmarktEconomieMobiliteitRuimte

Regiodag West-Brabant

BekijkBekijk evenement
06
okt.
BekijkBekijk evenement