31 mei 2023

GROEI-dag West-Brabant

De GROEI-dag West-Brabant, of Gezamenlijke Regionale Ontwikkel- en Inspiratiedag, is het ontmoetingsmoment voor ambtenaren van zestien West-Brabantse gemeenten en medewerkers van Regio West-Brabant. Ontmoeting, inspiratie en kennisuitwisseling staan centraal. Het doel is om alle aanwezigen zowel op strategisch maar zeker op uitvoeringsniveau mee nemen in de regionale plannen, ambities en doelen die we met elkaar afspreken.

Kom en ontdek de nieuwe economie op de GROEI-dag in het circulair verbouwde HUIS van Roosendaal. Laat je inspireren door deel te nemen aan onze deelsessies over Arbeidsmarkt, Ruimte & Circulariteit en Mobiliteit. Samen werken we aan een plantbased, circulaire en innovatieve regio en toekomst. We nodigen je ook uit om deze uitnodiging te delen met inhoudelijk betrokken collega's of andere geïnteresseerden in je netwerk. Wil je je aanmelden voor deze dag? Dat kan via de link onderin in de mail. We zien je graag op 31 mei.

Programma

  • 12:30 – 13:30 - Inlooplunch

  • 13:30 – 14:15 - Introductie over circulair ondernemen door Charl Goossens, de man achter Valorisatielab Reststromen Tuin & Akkerbouw (VARTA) en laurierkwekerij Gova uit Nispen.

  • 14:15 – 14:30 - Pauze

  • 14:30 – 15:30 - Deel- en denksessies

  • 15:30 – 16:30 - Ontmoeting en borrel

Indien je je niet aanmeldt voor de lunch, ontvangen wij je graag vanaf 13.30uur.

Voorbereiding Commissies van Advies

De voorbereidende overleggen vinden niet meer plaats tijdens. maar voorafgaand aan de GROEI-dag. De uitnodiging voor deze overleggen wordt apart verstuurd. Bij vragen kun je contact opnemen met de strategisch secretaris Soumaya Chahed via soumaya.chahed@west-brabant.eu.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de GROEI-dag.

Datum

Woensdag, 31 mei, 2023
00:00.

Locatie

HUIS van Roosendaal, Stadserf 1

Ook interessant voor u

07
jun.
BekijkBekijk evenement
21
jun.
ArbeidsmarktEconomieMobiliteitRuimteUitvoeringsgerichte taken

Strategisch beraad

BekijkBekijk evenement
05
jul.
ArbeidsmarktEconomieMobiliteitRuimteUitvoeringsgerichte taken

Algemeen bestuur

BekijkBekijk evenement