11 mei 2023

Talent op de Bühne

11 mei organiseert arbeidsmarktprogramma West-Brabant werkt met Talent 'Talent op de Bühne', een inspirerende, energieke middag waarbij succesvolle projecten van West-Brabant werkt met Talent zich op het podium presenteren.

Het aantrekken en benutten van arbeidsmarkttalent gebeurt in vele vormen. Dit presenteren we graag aan je: we zetten projecten van West-Brabant werkt met Talent letterlijk op de bühne. Met een interactief theaterspel laten we je namelijk kennismaken met vijf succesvolle projecten van West-Brabant werkt met Talent. Het belooft een interactieve kennismaking te worden, waarbij we jou als genodigde ook vragen om mee te doen om op bepaalde situaties te reageren of in te grijpen.  

Nader kennismaken  

Aansluitend kun je kennis maken met projectleiders en samenwerkende organisaties (overheid, onderwijs en bedrijfsleven), kun je inspiratie opdoen of kun je je kennis over het benutten of aantrekken van talent delen. Wat ging er goed, wat kan er beter en wat is er nodig voor succesvolle samenwerkingen op het gebied van talenten aantrekken of benutten in de toekomst? 

Meer informatie

Meer informatie over dit evenement volgt nog. Zet 11 mei in ieder geval in je agenda.Datum

Donderdag, 11 mei, 2023
15:00 - 18:00.

Locatie

Poppodium Gebouw T, Bergen op Zoom

Contactpersoon

Monika Rouw - van Tatenhove

adviseur Arbeidsmarkt | projectleider West-Brabant werkt met Talent

Eva Jeremiasse

projectadviseur West-Brabant werkt met Talent
Regionaal Werkbedrijf West-Brabant

Esther van Zijp

officemanager / eventplanner

Ook interessant voor u

15
mrt.
BekijkBekijk evenement
22
mrt.
BekijkBekijk evenement
30
mrt.
MobiliteitRuimteArbeidsmarktEconomie

Strategisch beraad

BekijkBekijk evenement