09 juni 2021

Nieuwe Regiovideo zet West-Brabant in de spotlights

Met trots presenteert RWB de Regiovideo over West-Brabant. Een regio waar het voor iedereen fijn wonen, werken en recreëren is. Met oog voor bedrijvigheid, groei, circulariteit, innovatie en duurzaamheid. Bekijk de video hieronder:

Directeur-secretaris RWB Erik Kiers: "De video brengt de belangrijke sectoren van de regio in beeld en vormt tegelijkertijd een showcase van wat West-Brabant te bieden heeft en waar onze regio sterk in is."

Daarnaast laat de video in één oogopslag zien wat er zoal in onze regio gebeurt en welke ambities de zestien samenwerkende gemeenten en RWB hebben. Waaronder de ambities in de topsectoren Agrofood/Biobased, Logisitek, HighTech Maintenance en Creatieve Dienstverlening. Samen met de partners uit het onderwijs, overheid en bedrijfsleven werkt RWB aan een krachtige regio. Nu én in de toekomst.

Met medewerking van

RWB bedankt Aviolanda Aerospace, Breda Robotics, Breda University of Applied Sciences, Werkendam Maritime Industries (WMI) Cosun Beet Company, Rijk Zwaan voor de geleverde beelden. Ook bedanken we Lemon Goose uit Breda in het bijzonder voor de videoproductie.