18 januari 2022

Nieuwe subsidieronde West-Brabant werkt met Talent

Ook in 2022 is het weer mogelijk om nieuwe subsidie uit het West-Brabant werkt met Talent-fonds van Provincie Noord-Brabant aan te vragen. Kan jouw innovatief idee een zetje in de rug gebruiken? Of zoek je naar de nodige financiële steun voor jouw project of onderzoek? Dan is deze subsidie wellicht wat voor jou.

Het fonds van West-Brabant werkt met Talent, met een maximale bijdrage per aanvraag van € 100.000 ,-, steunt projecten en activiteiten die bijdragen aan het benutten, aantrekken, behouden en ontwikkelen van talent in West-Brabant. Talent in de breedste zin van het woord. Focus ligt daarbij op het benutten van talenten van medewerkers die nodig zijn voor de maatschappelijke transities. Zoals medewerkers meekrijgen in de energietransitie en de effecten voor medewerkers door de opkomst van artificial intelligence (AI).

Samenwerkingen

Inmiddels hebben meerdere projecten hun waarde bewezen voor de West Brabantse arbeidsmarkt. Projecten die samenwerking tussen verschillende partijen stimuleren, moedigen we dan ook aan. Daarom willen we dat de aanvraag gedaan wordt door minimaal twee regionale samenwerkingspartners (vanuit overheid, werkgevers, werknemers en/of onderwijs).

Projecten aanmelden

Heb je interesse en kan jouw project of plan een goede boost gebruiken? Neem dan contact op met Eva Jeremiasse of Monika Rouw (contactgegevens onderaan de pagina) voordat je de aanvraag schriftelijk indient. We maken dan een afspraak voor een pitch. Waarbij we beoordelen of de aanvraag voldoende bijdraagt aan de ambities. 
 
Het project dient uitgevoerd en afgerond te zijn tussen 1 augustus 2020 en 1 oktober 2023. Lees via onderstaande link meer over het uitvoeringsprogramma West-Brabant werkt met Talent en de projecten die voorgingen.

West-Brabant werkt met Talent - projecten