17 augustus 2020

Opleidingssubsidie beschikbaar voor werkgevers in logistiek en techniek

Werkgeverservicepunt West-Brabant heeft €100.000,- aan opleidingsbudget beschikbaar voor werkgevers in de sectoren logistiek en techniek. Ook zijn er voor de werkgevers vanuit het Sectorplan 2.0 veel mogelijkheden voor matching met potentiële werknemers. Op deze manier zijn er in 2018 al meer dan 400 nieuwe banen gerealiseerd in deze kansrijke sectoren!

Werkgevers hebben te maken met een krappe arbeidsmarkt, zeker in sectoren die volop in beweging zijn. Met het beschikbare opleidingsbudget kunnen in 2019 zeker 50 kandidaten worden opgeleid in de logistiek of techniek. Deze subsidie is vooral voor mensen die aan de slag willen in deze sectoren én die bereid zijn in 2019 een opleiding te starten of af te ronden. Denk aan werkzoekenden, aan mensen die van baan willen wisselen en bijvoorbeeld aan jongeren die op een andere manier zijn opgeleid en een switch willen maken. 

Door wie?

Uitvoeringsorganisatie 'West Brabant Werkt aan Morgen' stelt in het kader van Sectorplan 2.0  € 100.000,- beschikbaar aan het WerkgeversServicepunt West-Brabant om extra plaatsingen te realiseren in techniek, bouw en logistiek.  

Aanvragen

Als werkgever gebruik maken van de subsidiemogelijkheid bij het WSP West-Brabant? Kijk dan voor meer informatie, voorwaarden en aanvraagmogelijkheden op WSP West-Brabant.