19 december 2023

Scorebord Circulaire regio brengt circulaire initiatieven West-Brabantse gemeenten in beeld

In 2023 bracht RWB samen met West-Brabantse gemeenten in kaart welke circulaire projecten er bij deze gemeenten lopen. Dat leverde tot nu toe (december, 2023) een scorebord met een score van 60 projecten op. Deze gegevens legde RWB vast in een scorebord Circulaire regio en een informatief overzicht met projecten en gegevens. Lees er meer over in dit artikel.

Deze zestig projecten laten zien dat veel gemeenten circulaire stappen maken en hoge ambities hebben. Iedere gemeente heeft bovendien één project uitgekozen waar zij in het bijzonder trots op zijn. In 2024 volgen er meer projecten en initiatieven.

Scoreboard Circulaire Economie West-Brabant - Versie november 2023

Klik op de afbeelding om deze te vergroten. Deze versie is van december 2023.

Over deze projecten

Naast het scorebord hebben is er ook een overzicht met alle projecten gemaakt. In het overzichtsdocument vind je naast alle projecten ook de contactgegevens zodat je met de verantwoordelijke persoon en project contact kunt opnemen. Bekijk hier een specificatie voor álle projecten in West-Brabant, inclusief contactgegevens.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat RWB en de zestien gemeenten doen op het gebied van circulaire economie? Neem contact op met RWB. Stuur een mailtje naar Mark Kok (mark.kok@west-brabant.eu) of mail naar info@west-brabant.eu.