11 maart 2021

West-Brabant werkt met Talent zoekt meedenkers en doeners 

Nadat het nieuwe meerjarenprogramma West-Brabant werkt met Talent december vorig jaar groen licht kreeg, worden nu de eerste stappen gezet om het arbeidsmarktprogramma verder uit te rollen. Op 23 maart staat een eerste themabijeenkomst gepland. Het programma zoekt hiervoor nog altijd input en geïnteresseerde deelnemers.

'Talent benutten' is het eerste thema waar West-Brabant werkt met Talent de komende tijd mee aan de slag gaat. Om een zo'n goed mogelijk beeld van dit thema te krijgen en het West-Brabantse netwerk te benutten, zoekt het programma nu personen, organisaties of verbinders. Kortom: partijen die een belangrijke bijdrage willen leveren en graag aanschuiven op 23 maart.

Themabijeenkomst

Tijdens de eerste bijeenkomst worden de eerste stappen gezet en heeft als doel om samenwerkingen, subsidieaanvragen maar ook oplossingen te vinden of te stimuleren. De doelgroep van het thema is breed: van jongeren die een (leer)baan zoeken, ouderen, flexwerkers en arbeidsgehandicapten. 

Belangrijk

Heb je interesse? Aanmelden kan nog tot uiterlijk tot vrijdag 19 door je aan te melden bij astrid.persons@west-brabant.eu.