Platform Duurzame Mobiliteit

Duurzame mobiliteit gaat over de uitdaging een evenwicht te bereiken tussen bereikbaarheid, economie, leefmilieu en klimaat. Minder, schoner en zuiniger verplaatsen.

 

Duursamen-tour
Hoe willen Overheid, Onderwijs en Ondernemers met elkaar communiceren over Duurzame Mobiliteit? Wat willen ze met elkaar delen? Hoe zorg je er dan voor dat het een netwerk wordt van halen én brengen. En is daar eigenlijk wel behoefte aan?

 

Dit is slechts een handjevol vragen die Daan en Daniëlle van BRAM stellen tijdens hun Duursamen-tour door Regio West-Brabant.

 

Opdracht
De opdracht is om te onderzoeken waar de behoefte ligt als we het hebben over elkaar energie geven en onze regio-krachten bundelen op het gebied van Duurzame Mobiliteit. Het project is op 1 december gestart met een verkenningsfase en wordt eind mei opgeleverd.

 

Er worden zoveel mogelijk mensen in de regio benaderd worden met de vraag of er behoefte is om kennis en kunde te delen op het gebied van Duurzame Mobiliteit. En zo ja, in welke vorm. Een digitaal platform? Een paar ontmoetingen per jaar? Alles is mogelijk. Hoe gaaf zou het zijn als we samen al deze kennis en kunde kunnen bundelen? Dat levert pas een hoop Duursamen Mobiliteit!


De Duursamen-tour trekt elektrisch van december ’17 tot mei ’18 door het West-Brabantse land in de Deelootoo.


Contactpersoon

Daan Mulders

06 44 84 09 03
daan.mulders@west-brabant.eu

Daniëlle Schenk

06 45 95 58 07
danielle.schenk@west-brabant.euDownloads