15 maart 2023

Nieuwe ronde Onderzoek & Ontwikkelfonds vanaf 15 maart

Vanaf 15 maart tot en met 26 april kunnen er weer aanvragen ingediend worden voor het Onderzoek & Ontwikkelfonds (O&O-fonds) van RWB. Ken je iemand of ben je iemand met een idee voor een proef, project of pilot? Maar zoekt hij of zij nog hulp om op te starten? Dan kan het O&O-fonds een mooi zetje in de goede richting zijn. Lees hier meer over op onze website.

Bedrijven, maar ook gemeenten en onderwijsinstellingen kunnen een aanvraag indienen. Er moet echter wel sprake zijn van samenwerking met minimaal een andere partij. Zo moedigen we de samenwerking en kennisdeling tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid aan. Let wel: het project mag niet om een eerder beproefd concept, business plan gaan.

Meer informatie over het aanmelden

Bekijk voor het subsidieaanmeldformulier en benodigde documenten de pagina over het O&O-fonds in ons subsidieloket. Ook is hier aanvullende informatie te vinden, zoals de subsidieregels en andere randvoorwaarden.

Projecten er inspiratie

Van innovatie op het gebied van voedsel tot het mede mogelijk maken van een nieuwe master: de afgelopen jaren zijn verschillende projecten van bedrijven, organisaties en gemeenten gesteund door het O&O-fonds. Stuk voor stuk dragen ze bij aan een sterker, groener en innovatiever vestigingsklimaat in West-Brabant. Dit leidde al tot mooie, tastbare resultaten in West-Brabant:

Meer informatie of feedback

Wil je meer weten over je project of twijfel je of je idee of plan wel in aanmerking komt? Voor feedback of extra informatie kun je terecht bij Jolien de Jager (jolien.dejager@west-brabant.eu).