10 januari 2022

Subsidie aanvragen uit het Onderzoek & Ontwikkelfonds? Het kan weer!

Vanaf 10 januari tot en met 20 februari is het weer mogelijk om een subsidieaanvraag voor het Onderzoek & Ontwikkelfonds in te dienen voor jouw unieke project met onderzoekend of experimenteel karakter. Wil je jouw project net als Symbiosis4Growth in onderstaande video een zetje in de juiste richting geven? Lees dan verder en dien jouw subsidieaanvraag op tijd in!

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/27XWdWbj8

Met subsidie uit het O&O-fonds hebben we als Regio West-Brabant al verschillende projecten, initiatieven of start-ups in West-Brabant net dat ene zetje in de juiste richting kunnen geven.

Subsidie aanvragen: wanneer kom je in aanmerking?

De O&O-projecten hebben een voorbeeldfunctie voor de regio West-Brabant. Kennisdeling staat centraal. Het project heeft bovendien een vernieuwend, op innovatie gericht karakter. Denk hierbij aan het uitvoeren van een studie, verkenning, het voorbereiden of uitvoeren van een proef of pilot. Projecten gericht op business development of projecten die een beproefd concept betreffen komen niet in aanmerking voor subsidie uit het O&O-fonds.

Daarnaast draagt het project bij aan de realisatie van de opgaven zoals opgenomen in het actieprogramma RWB en het uitvoeringsprogramma van de Economische Agenda West-Brabant. Op die manier draagt het bij aan het versterken van de economische structuur en het economisch vestigingsklimaat van de regio.

Aanvraag indienen

Wil je een aanvraag indienen? Dat kan via onderstaande button. Op deze pagina vind je alle benodigde formulieren en meer informatie over het O&O-fonds. Voor meer informatie kun je ook altijd even bellen of mailen met Heleen van Exsel (heleen.vanexsel@west-brabant.eu, 06 22 42 24 10).

O&O-subsidie aanvragen en meer informatie

Betrokken bestuurder

Steven Adriaansen

Algemeen bestuur | strategisch beraad | toetsingscommissie Onderzoek & Ontwikkelfonds
burgemeester Woensdrecht

Lieke Schuitmaker

Algemeen bestuur | toetsingscommissie Onderzoek & Ontwikkelfonds
burgemeester Alphen-Chaam

Marian Witte

Algemeen bestuur | toetsingscommissie Onderzoek & Ontwikkelfonds
burgemeester Geertruidenberg