21 september 2021

O&O Video: Breda Robotics helpt mkb en onderwijs in West-Brabant met robottoepassingen

Innovatie en ontwikkeling vinden volop plaats in West-Brabant. Het Onderzoek & Ontwikkelfonds van RWB helpt ondernemers en initiatieven graag een handje. Hoe? Dat zie je in deel III van onze O&O Video's. Deze keer over Breda Robotics.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/v2768rxBmqA

In de Koepel in Breda werkt Breda Robotics samen met studenten van Avans Hogeschool en ondernemers aan toepassingen van robots in ons dagelijks leven. Een bijdrage uit het Onderzoek & Ontwikkelfonds van Regio West-Brabant maakte deze hub voor vernieuwend ondernemerschap mede mogelijk. In deze video vertellen mede-oprichter Iwan de Waard en lector bij Avans Daniël Telgen meer over dit succes en de doelen die Breda Robotics voor ogen heeft in West-Brabant.

Over het O&O-fonds

Aanjagen, ontwikkelen en initiëren van projecten die goed zijn voor West-Brabant en de regio op de kaart zetten. Daarvoor is het O&O-fonds opgericht. Het O&O-fonds is een grote subsidieverstrekker én verdubbelaar dat Regio West-Brabant beheert en coördineert.

Meer weten over het O&O-fonds:

Subsidieregeling Onderzoek & Ontwikkelfonds

Betrokken bestuurder

Lieke Schuitmaker

Commissie Advies | commissie Economie | adviescommissie Onderzoek & Ontwikkelfonds | stuurgroep Subsidie Economie en Innovatie
wethouder Drimmelen

Miranda de Vries

Algemeen bestuur | adviescommissie Onderzoek & Ontwikkelfonds
burgemeester Etten-Leur

Steven Adriaansen

Algemeen bestuur | strategisch beraad | adviescommissie Onderzoek & Ontwikkelfonds
Burgemeester Woensdrecht

Contactpersoon

Heleen van Exsel

coördinator Fondsen, Subsidies en Lobby