07 maart 2024

Tweede ronde Onderzoek & Ontwikkelfonds loopt van 18 maart tot en met 22 april

Van 18 maart tot en met 22 april loopt de tweede subsidieronde van het Onderzoek & Ontwikkelfonds (O&O-fonds) van Regio West-Brabant (RWB). In die tijd is het dus mogelijk om subsidie aan te vragen. Ben of ken je iemand die subsidie voor een plan, project of pilot zoekt? Dan kan het O&O-fonds een mooi zetje in de juiste richting zijn.

Bedrijven, gemeenten en onderwijsinstellingen uit West-Brabant kunnen een aanvraag indienen. Een samenwerking met minimaal een andere partij uit deze groep is wenselijk. Dus bijvoorbeeld een onderwijspartij én een gemeente. West-Brabantse gemeenten betalen, via hun jaarlijkse inwonerbijdrage aan RWB, mee aan dit fonds.

Aanmelden en meer

Bekijk voor het subsidieaanmeldformulier en benodigde documenten de pagina over het O&O-fonds in ons subsidieloket. Ook is hier aanvullende informatie te vinden, zoals de subsidieregels en andere randvoorwaarden waar een aanvraag aan moet voldoen.

Projecten ter inspiratie

Van innovatie op het gebied van voedsel tot het mede mogelijk maken van een nieuwe master: de afgelopen jaren zijn verschillende projecten van bedrijven, organisaties en gemeenten gesteund door het O&O-fonds. Dit leidde al tot mooie, tastbare resultaten in West-Brabant:

Meer informatie of feedback

Wil je meer weten over je project of twijfel je of je idee of plan wel in aanmerking komt? Voor feedback of extra informatie kun je mailen naar subsidies@west-brabant.eu. Wil je feedback ontvangen op je aanvraag? Let er dan op dat je tijdig een aanvraag indient, dan kunnen collega's van RWB jouw aanvraag van feedback voorzien.

Betrokken bestuurder

Lieke Schuitmaker

Algemeen bestuur | toetsingscommissie Onderzoek & Ontwikkelfonds
burgemeester Alphen-Chaam

Marian Witte

Algemeen bestuur | toetsingscommissie Onderzoek & Ontwikkelfonds
burgemeester Geertruidenberg

Steven Adriaansen

Algemeen bestuur | strategisch beraad | toetsingscommissie Onderzoek & Ontwikkelfonds
burgemeester Woensdrecht