SECTORPLAN WEST-BRABANT

West-Brabant behoort tot de top van de innovatieve, economische regio’s in Europa. Dat willen we zo houden. Bedrijven hebben daarom goed technisch, logistiek en bouwpersoneel nodig. Personeel met ambitie. Daarnaast moeten werkzoekenden zich kunnen ontwikkelen en bewijzen.

 

Bouw, logistiek en techniek
Het Sectorplan West-Brabant richt zich op álle beroepen in de techniek, bouw en logistiek. Het koppelt bedrijven aan werkzoekenden in de regio. Wie het wil zien, ziet volop kansen. We zoeken mensen met ambitie en de juiste instelling. Mensen met een passie voor techniek, bouw of logistiek. Mensen die na gerichte om- of bijscholing een vacature perfect kunnen vervullen. Doel: meer slagkracht voor uw bedrijf.

 

Voor wie
Werkgevers met vacatures in genoemde sectoren kunnen een bijdrage aanvragen voor nieuwe medewerkers. Deze medewerkers beschikken na hun opleiding over voldoende kennis en/of vaardigheden om hun nieuwe functie goed te vervullen.

 

Subsidiebijdrage
De financiële bijdrage vanuit het Sectorplan is bedoeld voor scholing.  Daarnaast voor alle kostenposten die verband houden met de opleidingsactiviteiten.

 

Voorwaarden
De voorwaarden zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. De bijdrage vanuit het Sectorplan bedraagt 50% van de opleidingskosten voor een nieuw aangenomen of aan te nemen medewerker.

 

Einde looptijd

Het Sectorplan eindigt op 10 juni 2018. Opleidingsdagen na 10 juni komen niet in aanmerking voor een bijdrage vanuit het Sectorplan. Documenten kunnen tot 30 juni nog worden aangeleverd.

 


Contactpersoon

Katelien Groenendijk

(076) 502 72 66
katelien.groenendijk@west-brabant.eu