VERSTERKING SMART INDUSTRIE EN LOGISTIEK

Deze subsidieregeling is bedoeld voor MKB ondernemers met projecten vooral gericht op de sectoren logistiek, maintenance, biobased economy, high-tech systemen & materialen, vrijetijdseconomie of agrosector. 

 

Wat voor projecten zoeken we?

Projecten gericht op slimmer, duurzamer en efficiƫnter produceren met een innovatief karakter. Daarnaast dienen projecten een economische impuls te leveren en zich in een start- of experimentelefase te bevinden.

 

Wanneer een subsidieaanvraag indienen?

Vanaf 17 april kunnen nieuwe subsidieaanvragen worden ingediend tot en met 15 december 2018 tot de middelen zijn benut.

 

De eerst volgende deadine voor het indienen van volledige aanvragen is vrijdag 22 juni. Maar hoe eerder, hoe beter, omdat er dan nog tijd is om eventueel zaken aan te vullen. Na de zomer gaan we werken met een tendersysteem. Deze datum wordt later bekendgemaakt.  

 

Subsidievoorwaarden

De eerste paragraaf van de subsidieregeling Economie en Innovatie Noord-Brabant is van toepassing op West-Brabant. Hierin zijn de subsidievoorwaarden opgenomen. Deze regeling is te vinden op de website van de provincie Noord-Brabant. De Algemene subsidieverordening is daar ook op te vinden. 

Het subsidieaanvraagformulier, modelverklaring de-minimissteun en een machtigingsformulier zijn ook te vinden op de website van de provincie Noord-Brabant. Daar is ook aanvullende informatie te vinden.

 

Daarnaast graag gebruikmaken van de volgende formats:

Model projectplan

Model begroting

 

Bekijk de infographic

 

Subsidieaanvraag 02

 

Benieuwd naar inspirerende voorbeeldprojecten? Kijk dan snel verder.

jpgSuper Heated Steam

jpgLuierhub West-Brabant

pdfBiochar

pdfSensor Armatuur

pdfParcer

pdfICRIT

pdfInnovatief meetinstrument valpreventie

 

 


Contactpersoon

Heleen van Exsel

Regio West-Brabant
076-5027219
heleen.vanexsel@west-brabant.eu